Samarbetspartners

Här finner du de företag som vi dagligen har förmånen att jobba med. Vi har sammanställt mer information om vilka inriktningar de har samt länkar till deras webbplatser.

 

StyRa solskydd

Solen är en förutsättning för liv på vår planet. Men ibland får man ändå för mycket av det goda. Då gäller det att kunna balansera såväl ljus som värme. Det fixar Sveriges nya solskyddsvarumärke StyRa. Ibland vill man ha skugga, ibland svalka, ofta vill man bara kunna se på TV utan att bli bländad. Ett skönt arbetsklimat eller en perfekt tempererad terrass är andra tillfällen där man vill kunna kontrollera solens strålar. Att välja StyRa ger dig möjligheten till allt det där.

styrasolskydd.se

Sandatex

Sandatex är idag marknadsledande grossist i Norden, när det gäller väv till markisväv,marin-kapellväv och tillhörande textila tillbehör. Har också en ledande position när det gäller interiör väv till bla lamellgardinväv och plisséväv. Deras produkter och design är utvecklade i nära samarbete med de tillverkande fabrikerna och återförsäljare. Företaget bildades 1983 och har stort centrallager i Borås med distrubrution i hela Norden.

sandatex.se

JW Nordic

JW Nordic AB är ett småländskt företag som tillverkar måttanpassade solskydd efter kundens önskemål. Företaget startade 2004 och har egen produktion av persienner och plisséer och är idag Sveriges största persienntillverkare. Årsproduktionen ligger idag på cirka 250 000 enheter. Deras kunder är fönsterfabriker, objekt och återförsäljare i hela Norden.

jwnordic.se

Nordic Light

Vi vet vilka krav svenskt väder, och inte minst solljuset, ställer på markiser och invändiga solskydd. Därför är Nordic Lights sortiment tillverkat i Sverige och speciellt utformat för våra väderförhållanden. Färgskalorna är framtagna för att passa svenska hus och hem och finns i fler mönster och former än du kan föreställa dig. Men det bästa med våra produkter är att de passar alla sorters fönster, i alla typer av hem – gammalt som nytt, villa som lägenhet. Och att alla tillverkas måttanpassade efter dina behov. Exakt som du vill ha det.

nordic-light.com

Velux

Velux grundades 1941 i Danmark för att erbjuda naturligt ljus och luft till vinden genom taket.Denna idé ledde till design av det första takfönstret. Velux erbjuder integrerade tillbehör med olika solskyddssystem som är exakt anpassade till olika takfönstertyperna. Tillverkning i 10 länder och försäljning i över 40 länder, är Velux ett av de starkaste varumärken inom sektorn för byggmaterial.

velux.se

Ljus & Comfort

Vi är specialister på invändigt och utvändigt solskydd så som rullgardiner och markiser. Vi skräddarsyr alla mått utan extra kostnad, så att produkterna fungerar bättre och då håller betydligt längre. Vårt ledord är kvalité och service och kunskap som vi gärna delar med oss till våra kunder. Inget jobb är för litet eller för stort!

ljusochcomfort.se

Hunter Douglas

Hunter Douglas bildades 1919, koncernen består av 162 företag i mer 100 länder i alla världsdelar. Huvudsäte i Rottedam. Omsättningen låg på ca 3 miljarder US dollar 2009. Ca 18 000 anställda. Koncernen fungera som en mycket decentraliserad, global federation av små-och medelstora företag som tillverka och marknadsför produkter som är anpassade till lokala marknader.

hunterdouglasgroup.com

KD Solskydd

Ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i ryggen. Med en helt nybyggd fabrik 2009, på 3500 kvm. Fabriken är belägen värmländska Degerfors. Anställda ca 35 personer och en omsättning på 43 miljoner. Med mycket hög kvalité, logistik och leveranssäkerhet, är KD ett mönsterföretag i branschen. Är idag ett av Sveriges största ledande, tillverkande företag i landet. Tillverka både interiör och extriöra solskyddssystem.

kdsolskydd.se

Somfy

Somfy-koncernen med säte i Frankrike har sedan starten i början på 1970-talet varit marknadsledande i världen , när det gäller automatiska styrningar för öppning och stängningar av bostäder och byggnader. Typ motorer och sol-vindsystem mm. Produktgrupperna består i första hand om solskydd, jalusier och rullportar. I Malmö finns dotterbolaget med lager och kontor som betjäna hela Norden. Somfy koncernen finns i 53 länder.

somfy.se