Vad säger våra kunder?

Våra kunder är medvetna företag som ställer höga krav när det gäller service, underhåll och kvalité. Vi tror en kundrelation bygger på ett långsiktigt och insiktsfullt åtagande. Här under har vi samlat ett litet urval av de kunder vi jobbar med. Längre ner kan du läsa om vad det tycker.

Då vi förvaltar olika typer av fastigeter känns det tryggt att ha en leverantör som Knutson, med ett mycket brett produkt utbud samt reservdelar och tillbehör. Dels för vår egen service, och att rekommendera till våra hyresgäster.

Jocke Zetterqvist och Kaj LindholmFastighetsbolaget JN Von Bergen & Son AB

Hembesök med råd, tips och mätning. Vi fick hjälp med vad som passar till olika miljöer i vårt hem. Vi valde rullgardiner. Resultatet blev vi mycket nöjda med.

Pia EvergrenPrivatkund Karlshamn

Knutson erbjuder ett brett utbud av sol-ljusavskärmning för interiör fönstermiljö. Vilket vi rekommendera våra nyinflyttade och befintliga hyresgäster.

Bovärd Morgan BengtssonKABO Karlshamnsbostäder

Vilken fantastisk utställning – med produkter i olika miljöer. Vilket gjorde det lätt att ta mått hemma, samt att få låna hem olika prov kollektioner. Jag valde plisségardiner och persienner.

Åse HanssonPrivatkund Rödeby